« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet. pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Jacek Dyduch" <j...@s...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ocet balsamiczny Date: Fri, 18 Jul 2003 09:35:42 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 14 Message-ID: <bf886p$irt$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <bf86fb$5vo$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: qg222.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1058513945 19325 80.55.32.222 (18 Jul 2003 07:39:05 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 18 Jul 2003 07:39:05 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:165138 Ukryj nagłówki > Często w Waszych przepisach używany jest ten ocet. Powiedzcie czym on się |
Zobacz także