Data: 2009-12-18 13:25:47
Temat: Re: peklowanie
Od: "kogutek" <k...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> kogutek pisze:
> Nie prościej zrobić w wędzarni 85 stopni i wyłączyć wędzarnię
> > jak w środku mięsa zrobi się 72 do 75 stopni. Od dawna tak robię. Jakość
> > wędzonek jest przy takiej metodzie dużo wyższa bo nic z nich nie przechodzi do
> > wody.
>
> Jasne, że prościej. Wędzarnia jest w każdym mieszkaniu, a garnek z wodą
> nie każdy ma.
>
> th
>
>
> --
> http://nitkowo.bloog.pl
W takim razie powinienem zrezygnować z wędzenia nowoczesną wędzarnią w
mieszkaniu i zacząć wędzić w beczce? Nie mój problem że inni nie mają takich
wędzarni jak moja. Jest XXI wiek który zobowiązuje nowoczesnych ludzi do
stosowania nowoczesnych rozwiązań. Jak ktoś chce się truć mięsem uwędzonym ma
działce to niech się truje. Mniejsza konkurencja na rynku pracy będzie.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|