Data: 2000-09-05 04:51:46
Temat: Re: schab
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Pokaż wszystkie nagłówki
Katarzyna Kikowska <k...@i...pl> wrote:
> Witam grupę.
> Chcę przyrządzić schab ze śliwkami (upiec w ca"ości, a śliwki wsadzić w
> środek). Czy śliwka kalifornijska suszona będzie dobra? Jak przyprawić taki
> schab? Może moczyć w jakieś zalewie, tak żeby mięsko wysz"o pyszne?
> Z góry dziękuję za pomoc.
Powiedzcie mi, skad ostatnio ta namietnosc do marynowania i nadziewania
mies, ktore wcale tegi nie potrzebuja? Schab pieczony jest pyszny jako
taki i nie ma lepszej jego wersji niz wiedenski schweinscarre
przyprawiony tylko kminkiem i cebula.
Wladyslaw
--
Wladyslaw Los
mailto:w...@t...com.pl
|