Data: 2000-09-05 06:13:08
Temat: Re: schab
Od: "Dorota" <b...@f...hoga.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
A jak sie robi takowy pyszny wiedenski schweinscarre?
Dorota
Uzytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisal w wiadomosci
news:1egh3g5.1rqpbbv1vxuawwN%wlos@tele.com.pl...
> Katarzyna Kikowska <k...@i...pl> wrote:
>
> > Witam grupę.
> > Chcę przyrządzić schab ze śliwkami (upiec w ca"ości, a śliwki wsadzić w
> > środek). Czy śliwka kalifornijska suszona będzie dobra? Jak przyprawić
taki
> > schab? Może moczyć w jakieś zalewie, tak żeby mięsko wysz"o pyszne?
> > Z góry dziękuję za pomoc.
>
> Powiedzcie mi, skad ostatnio ta namietnosc do marynowania i nadziewania
> mies, ktore wcale tegi nie potrzebuja? Schab pieczony jest pyszny jako
> taki i nie ma lepszej jego wersji niz wiedenski schweinscarre
> przyprawiony tylko kminkiem i cebula.
>
> Wladyslaw
>
> --
> Wladyslaw Los
> mailto:w...@t...com.pl
|