Data: 2002-03-03 22:22:04
Temat: Re: szyncle wlowe ?
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Jerzy" <0...@m...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Sunday, March 03, 2002 11:14 PM
Subject: Re: szyncle wlowe ?
> > Jerzy, tylko pod warunkiem, ze mi powiesz jak to cholerstwo przyrzadzic
> ;-)
> > Herbatka
> Skoro pytasz, to nie wiesz, jak nie wiesz to przypomnij sobie co z tego
> robili w Chinach? No tak, niewiele :-(((
> Niedawno wróciłaś stamtąd, więc obsyp "sobą" (zieloną lub czarną), dodaj
> trochę soli oraz pieprzu i wrzuć na gorący tłuszcz. Obracaj w minutę
> później niż byś chciała.
> ;-)))
> pozdr. Jerzy
>
No nie wiem - Jerzy w Chinach jedza wszystko (wiem, widzialam) - wiec nie
wiem czy to akurat bedzie jadalne - ale masz racje przypomnialo mi sie takie
cos z wolowiny, co jadlam w majel restauracyjce w Tangu. Chyba sprobuje
odtworzyc.
Herbatka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|