| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: vcore <mail*wytnij*@vcore.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: ,,Rozwarstwianie się" gęstych sosów/gulaszów Date: Sat, 23 Jul 2011 15:08:45 +0200 Organization: vcore gfx Lines: 5 Message-ID: <j0eh53$j86$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: acyg21.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1311426531 19718 83.11.190.21 (23 Jul 2011 13:08:51 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 23 Jul 2011 13:08:51 +0000 (UTC) X-User: vcore User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.22) Gecko/20090605 Thunderbird/2.0.0.22 Mnenhy/0.7.6.0 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:337100 Ukryj nagłówki Dość często zdarza mi się że sos czy gulasz po nałożeniu na talerz zaczyna uwalniać | |
Zobacz także