następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Nika" <n...@a...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Zsiadłe mleko - pytanie do osób mieszkających w USA Date: Sun, 13 Aug 2006 18:40:31 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 10 Message-ID: <ebnkln$1tu$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: nat-5.autocom.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1155487224 1982 213.134.160.229 (13 Aug 2006 16:40:24 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 13 Aug 2006 16:40:24 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-User: mmoni X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:275394 Ukryj nagłówki Czy z produktów dostępnych w USA (mleko, kwaśna śmietana) można zmajstrować |
Zobacz także