następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!news.provider.pl!not- for-mail From: medea <e...@p...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: sucha pieczeń Date: Thu, 12 May 2005 22:48:29 +0200 Organization: Provider Lines: 11 Message-ID: <d60feb$pp7$1@proxy.provider.pl> NNTP-Posting-Host: 10.66.7.7 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: proxy.provider.pl 1115930891 26407 10.66.7.7 (12 May 2005 20:48:11 GMT) X-Complaints-To: t...@p...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 12 May 2005 20:48:11 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0 (Windows/20041206) X-Accept-Language: pl, en-us, en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:239374 Ukryj nagłówki Powiedzcie mi, jak się robi soczystą pieczeń wieprzową z szynki? Dla |
Zobacz także