Data: 2006-02-19 11:25:21
Temat: Jak zmar(y)nować wątróbkę z dorsza?
Od: "Atunia " <a...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam się pięknie w ten wiosenny ;) poranek,
Szanowna Grupo, może ma ktoś pomysł/przepis na zmarynowanie wątróbki z dorsza.
Jedzie właśnie do mnie świeżutka, znad morza, wczoraj złowiona. Jadłam takie
cudo w cudzym wykonaniu - ale przepis nie do zdobycia niestety :(. Na pewno
były w tym zioła prowansalskie, na pewno czosnkiem delikatniutko potraktowane
było. Wątróbka w skład tego wchodziła i olej, chyba octu ciutka... Ktokolwiek
słyszał, ktokolwiek wie, niecierpliwie czekam na informacje i pomoc...
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|