Data: 2006-02-19 15:24:53
Temat: Re: Jak zmar(y)nować wątróbkę z dorsza?
Od: "maf" <m...@a...alpha.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Atunia " <a...@W...gazeta.pl> wrote in message
news:dt9kj1$fko$1@inews.gazeta.pl...
> Witam się pięknie w ten wiosenny ;) poranek,
>
> Szanowna Grupo, może ma ktoś pomysł/przepis na zmarynowanie wątróbki z
dorsza.
> Jedzie właśnie do mnie świeżutka, znad morza, wczoraj złowiona. Jadłam
takie
Witam
Jest zimno, to moze ta watrobka dojedzie.
Watrobka z dorsza jest najwczesniej sie psujacym elementem dorsza. Mam takie
doswiadczenia /z polowow dorszy z kutra na wedke/. Watrobka po 10 godz juz
nie nadawala sie do smazenia.
Pozdr
maf
|