Data: 2006-02-19 13:26:03
Temat: Re: Jak zmar(y)nować wątróbkę z dorsza?
Od: Jerzy Nowak <0...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Atunia napisał(a):
> Witam się pięknie w ten wiosenny ;) poranek,
>
> Szanowna Grupo, może ma ktoś pomysł/przepis na zmarynowanie wątróbki z dorsza.
> Jedzie właśnie do mnie świeżutka, znad morza, wczoraj złowiona. Jadłam takie
> cudo w cudzym wykonaniu - ale przepis nie do zdobycia niestety :(. Na pewno
> były w tym zioła prowansalskie, na pewno czosnkiem delikatniutko potraktowane
> było. Wątróbka w skład tego wchodziła i olej, chyba octu ciutka... Ktokolwiek
> słyszał, ktokolwiek wie, niecierpliwie czekam na informacje i pomoc...
Zdaje się, że tu widziałem jakiś przepis,
http://www.vivarium.com.pl/sklep/index.php?SessID=&m
ode=1&kategoria=6&indeks=36175&str=no
teraz nie podam bo książeczka gdzieś się była zapodziała.
pozdr. Jerzy
|