Data: 2015-02-02 11:30:17
Temat: Odp: Cydr wlasnej roboty
Od: "@" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Stefan" <s...@o...pl> napisał w wiadomości
news:manfo2$n3e$1@node2.news.atman.pl...
>
>
> Użytkownik "Qrczak" napisał w wiadomości grup
> dyskusyjnych:54cd4f41$0$2199$6...@n...neostrada
.pl...
>
> Dnia 2015-01-31 22:32, obywatel XL uprzejmie donosi:
>> Dnia Sat, 31 Jan 2015 20:54:26 +0100, LeonKame napisał(a):
>>
>>> Dziecioku Cydr oryginalnie ma 2-3 % alko i jest robiony z nadgnilych
>>> spadow. A ty chcesz zrobic Winsko typu Japcok.
>>
>> Dokładnie. I NIE MA drożdży "do cydru". Cydr to po prostu
>> niedofermentowane
>> wińsko jabłkowe. Ale co szkodzi sprzedawać niekumatym "drożdże do cydru"
>> 333333333-)))
>
> Tak. A tatar to po prostu nieusmażony mielony.
>
> Wszędzie piszą, że kura ma mały móżdżek. Nie wierzyłem, a jednak to
> prawda.
> "Tatar to nieusmażony mielony" Kobito, za takie herezje to w kuchni nie
> nadajesz się nawet do zmywaka! ściera i podłogi wycierać!
> Tatar to potrawa królów, tatar to poezja, tatar to muzyka, tatar to
> ceremonia i obrzęd, tatar to przede wszystkim dobre towarzystwo, zacne
> grono przyjaciół i sporo wolnego czasu...
> Stefan
A przekąsu tam Waćpan nie wyczuł ? :)
Pozdrawiam
@
---
Ta wiadomość e-mail jest wolna od wirusów i złośliwego oprogramowania, ponieważ
ochrona avast! Antivirus jest aktywna.
http://www.avast.com
|