| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Ikselka <i...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Pasta z czerwonej papryki? Date: Wed, 17 Sep 2008 22:42:09 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 15 Message-ID: <o...@4...net> Reply-To: i...@g...pl NNTP-Posting-Host: bma15.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1221684137 14566 83.28.220.15 (17 Sep 2008 20:42:17 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 17 Sep 2008 20:42:17 +0000 (UTC) X-User: ikselk User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:315425 Ukryj nagłówki Z takiej opieczonej, z oliwą, do chleba np. - robił ktoś? czosnek do tego | |
Zobacz także