Data: 2015-02-11 15:29:25
Temat: Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
XL wrote:
> Dnia Wed, 11 Feb 2015 14:50:18 +0100, krys napisał(a):
>
>>> Według mnie jest przynajmniej tak samo dobre, a ma tę
>>> dodatkową zaletę, że dłużej utrzymuje świeżość. Drożdżówkę robioną na
>>> maśle po mniej więcej 3 dniach czuć zjełczeniem.
>>
>> Ile Ty tych drożdżówek na raz robisz, że trzy dni wytrzymują???
>
> Ja bym zapytała raczej - na jakim maśle zrobione, że czuć zjełczeniem po
> trzech dniach. Nigdy czegoś takiego nie odnotowałam :-|
To zapytaj. Ja wiem, o co ja chciałam zapytać.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|