Data: 2015-02-11 16:50:46
Temat: Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
XL wrote:
> Dnia Wed, 11 Feb 2015 15:29:25 +0100, krys napisał(a):
>
>> XL wrote:
>>
>>> Dnia Wed, 11 Feb 2015 14:50:18 +0100, krys napisał(a):
>>>
>>>>> Według mnie jest przynajmniej tak samo dobre, a ma tę
>>>>> dodatkową zaletę, że dłużej utrzymuje świeżość. Drożdżówkę robioną na
>>>>> maśle po mniej więcej 3 dniach czuć zjełczeniem.
>>>>
>>>> Ile Ty tych drożdżówek na raz robisz, że trzy dni wytrzymują???
>>>
>>> Ja bym zapytała raczej - na jakim maśle zrobione, że czuć zjełczeniem po
>>> trzech dniach. Nigdy czegoś takiego nie odnotowałam :-|
>>
>> To zapytaj. Ja wiem, o co ja chciałam zapytać.
>
> "BYM zapytała" - to retoryczne.
Raczej mające na celu wykorzystnie okazji do wbicia szpili.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|