Data: 2015-02-11 16:27:43
Temat: Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 11 Feb 2015 15:29:25 +0100, krys napisał(a):
> XL wrote:
>
>> Dnia Wed, 11 Feb 2015 14:50:18 +0100, krys napisał(a):
>>
>>>> Według mnie jest przynajmniej tak samo dobre, a ma tę
>>>> dodatkową zaletę, że dłużej utrzymuje świeżość. Drożdżówkę robioną na
>>>> maśle po mniej więcej 3 dniach czuć zjełczeniem.
>>>
>>> Ile Ty tych drożdżówek na raz robisz, że trzy dni wytrzymują???
>>
>> Ja bym zapytała raczej - na jakim maśle zrobione, że czuć zjełczeniem po
>> trzech dniach. Nigdy czegoś takiego nie odnotowałam :-|
>
> To zapytaj. Ja wiem, o co ja chciałam zapytać.
"BYM zapytała" - to retoryczne.
|