Data: 2015-02-11 16:57:08
Temat: Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 11 Feb 2015 16:50:46 +0100, krys napisał(a):
> XL wrote:
>
>> Dnia Wed, 11 Feb 2015 15:29:25 +0100, krys napisał(a):
>>
>>> XL wrote:
>>>
>>>> Dnia Wed, 11 Feb 2015 14:50:18 +0100, krys napisał(a):
>>>>
>>>>>> Według mnie jest przynajmniej tak samo dobre, a ma tę
>>>>>> dodatkową zaletę, że dłużej utrzymuje świeżość. Drożdżówkę robioną na
>>>>>> maśle po mniej więcej 3 dniach czuć zjełczeniem.
>>>>>
>>>>> Ile Ty tych drożdżówek na raz robisz, że trzy dni wytrzymują???
>>>>
>>>> Ja bym zapytała raczej - na jakim maśle zrobione, że czuć zjełczeniem po
>>>> trzech dniach. Nigdy czegoś takiego nie odnotowałam :-|
>>>
>>> To zapytaj. Ja wiem, o co ja chciałam zapytać.
>>
>> "BYM zapytała" - to retoryczne.
>
> Raczej mające na celu wykorzystnie okazji do wbicia szpili.
A to już masła skrytykować nie wolno, żeby komuś przypadkiem na odcisk nie
nastąpić? - w tym przypadku to już wina posiadacza odcisków, że mu reagują
bólem nawet na... masło.
|