Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Błędy przy pieczeniu chleba pszennego Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!wsisiz.edu.pl!goblin1!goblin.stu.neva.r
u!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrad
a.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: XL <i...@g...pl>
Subject: Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Reply-To: i...@g...pl
References: <mbb4hj$1im$1@dont-email.me> <o...@t...home>
<mbb7o4$g0c$1@dont-email.me> <o...@t...home>
<mbbfcn$45v$1@node1.news.atman.pl> <o...@t...home>
<mbbkoh$9rc$1@node1.news.atman.pl> <o...@t...home>
<54da08e1$0$31932$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<54da2258$0$32439$65785112@news.neostrada.pl>
<54db5e1a$0$2198$65785112@news.neostrada.pl>
<ywicnk9ojmi8.d5nbuzuq3soz$.dlg@40tude.net>
<54db6745$0$2205$65785112@news.neostrada.pl>
<toonzryoyhw3$.luuqdjuvvqn3.dlg@40tude.net>
<54db7a57$0$31932$65785112@news.neostrada.pl>
Date: Wed, 11 Feb 2015 16:57:08 +0100
Message-ID: <1kflrnngtfdn5$.1ps9kzhu47ohs.dlg@40tude.net>
Lines: 28
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 95.49.5.160
X-Trace: 1423670225 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2194 95.49.5.160:17692
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:360874
Ukryj nagłówki

Dnia Wed, 11 Feb 2015 16:50:46 +0100, krys napisał(a):

> XL wrote:
>
>> Dnia Wed, 11 Feb 2015 15:29:25 +0100, krys napisał(a):
>>
>>> XL wrote:
>>>
>>>> Dnia Wed, 11 Feb 2015 14:50:18 +0100, krys napisał(a):
>>>>
>>>>>> Według mnie jest przynajmniej tak samo dobre, a ma tę
>>>>>> dodatkową zaletę, że dłużej utrzymuje świeżość. Drożdżówkę robioną na
>>>>>> maśle po mniej więcej 3 dniach czuć zjełczeniem.
>>>>>
>>>>> Ile Ty tych drożdżówek na raz robisz, że trzy dni wytrzymują???
>>>>
>>>> Ja bym zapytała raczej - na jakim maśle zrobione, że czuć zjełczeniem po
>>>> trzech dniach. Nigdy czegoś takiego nie odnotowałam :-|
>>>
>>> To zapytaj. Ja wiem, o co ja chciałam zapytać.
>>
>> "BYM zapytała" - to retoryczne.
>
> Raczej mające na celu wykorzystnie okazji do wbicia szpili.

A to już masła skrytykować nie wolno, żeby komuś przypadkiem na odcisk nie
nastąpić? - w tym przypadku to już wina posiadacza odcisków, że mu reagują
bólem nawet na... masło.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
11.02 Jarosław Sokołowski
11.02 XL
11.02 Qrczak
11.02 Pszemol
11.02 XL
11.02 XL
11.02 Pszemol
11.02 XL
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6