Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Błędy przy pieczeniu chleba pszennego Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-0
2.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not
-for-mail
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2"
From: krys <k...@p...onet.pl>
Date: Wed, 11 Feb 2015 16:50:46 +0100
User-Agent: KNode/4.4.11
Content-Transfer-Encoding: 8Bit
Subject: Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <mbb4hj$1im$1@dont-email.me> <o...@t...home>
<mbb7o4$g0c$1@dont-email.me> <o...@t...home>
<mbbfcn$45v$1@node1.news.atman.pl> <o...@t...home>
<mbbkoh$9rc$1@node1.news.atman.pl> <o...@t...home>
<54da08e1$0$31932$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<54da2258$0$32439$65785112@news.neostrada.pl>
<54db5e1a$0$2198$65785112@news.neostrada.pl>
<ywicnk9ojmi8.d5nbuzuq3soz$.dlg@40tude.net>
<54db6745$0$2205$65785112@news.neostrada.pl>
<toonzryoyhw3$.luuqdjuvvqn3.dlg@40tude.net>
Followup-To: pl.rec.kuchnia
MIME-Version: 1.0
Lines: 28
Message-ID: <54db7a57$0$31932$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 095160058017.business.static.vectranet.pl
X-Trace: 1423669847 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 31932 95.160.58.17:46015
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:360873
Ukryj nagłówki

XL wrote:

> Dnia Wed, 11 Feb 2015 15:29:25 +0100, krys napisał(a):
>
>> XL wrote:
>>
>>> Dnia Wed, 11 Feb 2015 14:50:18 +0100, krys napisał(a):
>>>
>>>>> Według mnie jest przynajmniej tak samo dobre, a ma tę
>>>>> dodatkową zaletę, że dłużej utrzymuje świeżość. Drożdżówkę robioną na
>>>>> maśle po mniej więcej 3 dniach czuć zjełczeniem.
>>>>
>>>> Ile Ty tych drożdżówek na raz robisz, że trzy dni wytrzymują???
>>>
>>> Ja bym zapytała raczej - na jakim maśle zrobione, że czuć zjełczeniem po
>>> trzech dniach. Nigdy czegoś takiego nie odnotowałam :-|
>>
>> To zapytaj. Ja wiem, o co ja chciałam zapytać.
>
> "BYM zapytała" - to retoryczne.

Raczej mające na celu wykorzystnie okazji do wbicia szpili.

--
Pozdrawiam
J.

www.kontestacja.com

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.02 XL
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
11.02 Jarosław Sokołowski
11.02 XL
11.02 Qrczak
11.02 Pszemol
11.02 XL
11.02 XL
11.02 Pszemol
11.02 XL
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6