Data: 2003-05-09 08:47:40
Temat: Re: Co jest z boczkiem?
Od: "Lia" <L...@u...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"anet" wrote:
> Wczoraj mialam ten sam problem, robilam fasolke po bretonsku,
> pierwszy raz, wiec wedlug przepisu. W przepisie podaja boczek pokroic
> podsmazyc na patelni, gdy wytopi sie tluszcz dodac posiekana cebule.
> Boczek prawie spalilam i nie pojawilo sie ani grama tluszczu. Dodalam
> oleju, ale nie daje mi to spokoju. Wiec podpisuje sie pod pytaniem: o
> co z tym chodzi?
a dałas boczek wedzony czy surowy?
Bo z wedzonego to dosc trudno tłuszcz wytopic.
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają
piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.
http://www.poznan4u.com.pl/pyrypy/pyrypy.php?state=s
howuser&userid=3338656
|