Data: 2011-09-14 06:31:59
Temat: Re: Co jeszcze...
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-09-13 21:48, Paulinka pisze:
> medea pisze:
>> W dniu 2011-09-12 23:24, Paulinka pisze:
>>>
>>> Okrooopne! Nie cierpię odgrzewanych potraw. Nigdy, no dobra rzadko.
>>
>> Akurat gołąbkom odgrzewanie zbytnio nie grozi, pod warunkiem że nie
>> są odgrzewane wielokrotnie, bo wtedy się kapusta rozpada i jest błee.
>> Jak już robię gołąbki, to w sporych ilościach i nie damy rady zjeść
>> za jednym posiedzeniem, zwykle zostają na później, więc je mrożę.
>
> Gołąbki wydają się pracochłonne, ale wcale nie są.
Może nie, ale w mojej kuchni po nich wygląda jak po pobojowisku. ;)
Ewa
|