X-Received: by 10.49.27.102 with SMTP id s6mr77087qeg.1.1366107413352; Tue, 16 Apr
2013 03:16:53 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.49.27.102 with SMTP id s6mr77087qeg.1.1366107413352; Tue, 16 Apr
2013 03:16:53 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!cj1no1524713qab.0!news-out.g
oogle.com!ef9ni42436qab.0!nntp.google.com!cj1no1524709qab.0!postnews.google.com
!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Tue, 16 Apr 2013 03:16:53 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <kkioru$5r2$1@mx1.internetia.pl>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=83.30.35.103;
posting-account=xg_TYQoAAAB_SWEKmbJE3JKrNEbnvnyR
NNTP-Posting-Host: 83.30.35.103
References: <y16czosvu80$.1nso2jnmbcu63.dlg@40tude.net>
<kkhurs$qgj$1@speranza.aioe.org>
<6je6tqzo3eup$.abcltxkmmhzu.dlg@40tude.net>
<kkhv5o$red$1@speranza.aioe.org> <kkioru$5r2$1@mx1.internetia.pl>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <3...@g...com>
Subject: Re: Co z tym cukrem?
From: k...@o...pl
Injection-Date: Tue, 16 Apr 2013 10:16:53 +0000
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:350662
Ukryj nagłówki
W dniu wtorek, 16 kwietnia 2013 07:42:13 UTC+2 użytkownik Robson napisał:
> W dniu 2013-04-16 00:32, iwanos pisze:
>
> > W dniu 2013-04-16 00:28, Ikselka pisze:
>
> >> Dnia Tue, 16 Apr 2013 00:27:09 +0200, iwanos napisał(a):
>
> >>
>
> >>> W dniu 2013-04-15 23:05, Ikselka pisze:
>
> >>>> http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,143351626,14335162
6,ile_jest_cukru_w_cukrze.html
>
> >>>>
>
> >>>>
>
> >>>> Mam identyczne wrażenie, a i od pewnego czasu identyczne objawy kiedy
>
> >>>> wypiję słodzoną herbatę. Coś polskim z cukrem jest nieteges, w smaku
>
> >>>> jest
>
> >>>> mdły, nie zbryla się (a powinien!).
>
> >>>> Czytałam na forach pszczelarskich, ze cukier jest nagminnie fałszowany
>
> >>>> solą, ale to nie tylko to wg mnie...
>
> >>>>
>
> >>>
>
> >>> pewnie jesz cukier z podróży
>
> >>> taki bez VATU :-]
>
> >>
>
> >> O, i_w_anus się odezwał.
>
> >
>
> > dobra jak juz jestes to cię wykorzystam ;-)
>
> > zdradzisz mi przepis na ogórki na ostro?
>
> > kolega przyniósł ostatnio, przepyszne ...
>
> > sekret tkwi w zalewie chyba na pewno byl pieprz kayene, papryka ostra w
>
> > proszku zalewa octowa max słodycz max słone ale to sie tak równowarzyło
>
> > jakos ... moze znasz he ?
>
> >
>
>
>
> Ja znam. A właściwie mam w kajeciku zapisany, dlatego nie pamiętam
>
> proporcji. Małe ogórki kroję wzdłuż na połówki, większe na grube
>
> plastry, zasypuję solą i odstawiam na kilka godzin. Z octu, cukru i
>
> cayenne gotuję zalewę, zalewam ogórki, wekuję.
>
>
>
> btw. nie przejmuj nawyków od osób ociężałych umysłowo,
>
> równowaga-równoważyło.
>
>
>
> R
w moim przepisie ogórki kroiło się wzdłuż na ćwiartki, ale wychodziły takie pokraczne
kiwiko
|