Data: 2015-02-02 09:38:44
Temat: Re: Cydr wlasnej roboty [OT]
Od: "Stefan" <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wiesiaczek" napisał w wiadomości grup
dyskusyjnych:man8vq$1jb$...@n...news.atman.pl...
W dniu 30.01.2015 o 14:36, Tomasz pisze:
> Fajne rady, ale ja pytałem o drożdże a Ty zmieniasz kierunek wątku.
> Takie teksty powinieneś pisac na grupie pl.sci.pedaly
...
>> zgniłe jabłka daj myśliwym zrób z tego zaczyn, przepuść i zrób bimber,
>> cydr jest dla pedałów
Wcale nie fajne, bo próbowałem przepuścić zaczyn z jabłek.
Wyszedł mi aceton! No, może zmieszany z alkoholem, ale zupełnie
niezdatny do picia!
Dopiero po tym, uświadomiłem sobie, że nigdzie nie spotkałem wódki z
jabłek, a możecie wierzyć, że znam się na tym :)
Oj, malućko się na tym znasz, skoro Złotej Jesieni nie znasz, ze o okowitach
na bazie jabłuszek pędzonych albo raczej produkowanych w Austrii, na
Węgrzech, Słowacji, Morawach, Czechach ( to tylko te najbliższe) nie
wspomnę. Normandzkie czy bretońskie zajzajery też dają w czapę :)
pozdr
Stefan
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
http://www.avast.com
|