Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ile zaczynu? Re: Ile zaczynu?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ile zaczynu?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!news.glorb.com!news-out.readnews.com!transit3.readnews.com!nx02.iad01.new
shosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl
!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: Ile zaczynu?
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Reply-To: i...@g...pl
References: <jh2v6t$nks$2@news.icm.edu.pl> <jh30on$pdb$1@inews.gazeta.pl>
<jh31hp$mkn$1@news.icm.edu.pl>
<4f351b5b$0$1255$65785112@news.neostrada.pl>
<jh379i$8fl$1@mx1.internetia.pl>
<4f3526bd$0$26699$65785112@news.neostrada.pl>
<jh399c$g7v$1@mx1.internetia.pl>
<4f35351e$0$1256$65785112@news.neostrada.pl>
<jh47j8$q7p$2@inews.gazeta.pl>
<4f368a01$0$26684$65785112@news.neostrada.pl>
<jh6f3g$p6m$1@inews.gazeta.pl>
<4f377ac4$0$26701$65785112@news.neostrada.pl>
<jh8dcp$skp$1@inews.gazeta.pl> <jh96oc$6i1$1@news.icm.edu.pl>
<4f38e879$0$1220$65785112@news.neostrada.pl>
<jhbcg2$g1n$1@news.icm.edu.pl>
<4f39452b$0$1216$65785112@news.neostrada.pl>
<4f3945ff$0$26682$65785112@news.neostrada.pl>
Date: Mon, 13 Feb 2012 19:56:44 +0100
Message-ID: <1...@4...net>
Lines: 26
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.191.64.71
X-Trace: 1329159416 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 1259 79.191.64.71:49352
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:342291
Ukryj nagłówki

Dnia Mon, 13 Feb 2012 18:19:01 +0100, bulka paryska napisał(a):

>> ==========
>> Nie zajrzalas do linkow ... zaufaj (moje referencje: Bbjk :) )
>> zakwas dojrzewa od 7 dni do 10 dni, srednio i nieprzymusowo ;)
>> po 7 dniach dokarmiania nadaje sie do wypiekania chleba
> ------------
> autocycat:
>
> A stad na przyklad :)
> http://pracowniawypiekow.blogspot.com/2009/02/zakwas
-zytni-krok-po-kroku.html
> polecam blog whiteplate - istna kopalnia ....; i blog Tatter --> Google:
> Tatter i wyskoczy
> :)
> bp

Ten pomysl z "tuningowaniem" maszyny niezbyt sensowny. Nie rozumiem, po co
to całe cudowanie z puszką i korytkiem. Wystarczy przecież włączyć program
"wyrabianie ciasta", a po jego zakończeniu zostawić ciasto w formie i
poczekać tak dlugo, aż wyrośnie. No i potem włączyć pieczenie.
Można jedynie na czas rośniecia przykryć formę folią alu, zeby ciasto nie
wysychało.
--

XL ale link fajny, na pewno skorzystam z przepisów; no i skąd wziąć koszyki
do wyrastania?

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
13.02 medea
13.02 bulka paryska
13.02 medea
14.02 bulka paryska
14.02 michalek
14.02 krys
14.02 medea
14.02 krys
15.02 Tomasz (Jenot) Stafiński
19.02 Qrczak
19.02 medea
19.02 Qrczak
19.02 medea
19.02 Qrczak
19.02 medea
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?