Data: 2012-02-22 08:26:23
Temat: Re: Ile zaczynu?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
medea wrote:
> W dniu 2012-02-21 12:47, krys pisze:
>> się nie klei. No i przychodzi mi na myśl, że medea mogła go po prostu
>> nie dopiec.
>
> Dopiekłam. Siedział dłużej, niż powinien. Skórka była już gruba i w
> końcu by się przypalił, a nie "dopiekł".
A jesteś pewna, że był posolony? BTW, ja swój piekę najpierw w temperaturze
250 przez 15 minut, potem przez 75 minut w 160 stopniach - może tu jest pies
pogrzebany?
>
>> U mnie w domu pod trzech lat nie było kupnego chleba, bo nikt nawet
>> nie ruszy;-)
>
> Ja mam ten "problem", że w naszej piekarni pieką naprawdę dobry chleb,
> więc muszę się postarać. ;)
To masz fajnie.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|