Data: 2016-06-16 00:18:25
Temat: Re: Jak walczyć ze strachem?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 15 Jun 2016 21:24:29 +0200, Trefniś napisał(a):
> Natomiast nasłuchałem się wielu zachwytów nad każdym warzywem, które ktoś
> ukisił.
Nie polecam kiszonej papryki. Narobiłam się przy niej po kokardkę, a efekt
żaden - miąższ rozmięknięty, skóra twarda, a smak i aromat po prostu jak
kiszone ogórki, kompletne zero w nich "paprykowości".
I uprzedzając wszelkie sugestie - nie nie, kiszenie przebiegło jak
najbardziej prawidłowo, smak i aromat kiszonkowy jak najbardziej OK, mówię
wyraźnie o zaniku paprykowego smaku i aromatu, co ewidentnie pozbawia ten
przetwór atrakcyjności, której oczekiwałam. Dlatego nie polecam.
|