Data: 2016-06-16 11:15:02
Temat: Re: Jak walczyć ze strachem?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 16 Jun 2016 00:18:25 +0200, Ikselka napisał(a):
> Dnia Wed, 15 Jun 2016 21:24:29 +0200, Trefniś napisał(a):
>
>> Natomiast nasłuchałem się wielu zachwytów nad każdym warzywem, które ktoś
>> ukisił.
>
> Nie polecam kiszonej papryki. Narobiłam się przy niej po kokardkę, a efekt
> żaden - miąższ rozmięknięty, skóra twarda, a smak i aromat po prostu jak
> kiszone ogórki, kompletne zero w nich
niej
> "paprykowości".
> I uprzedzając wszelkie sugestie - nie nie, kiszenie przebiegło jak
> najbardziej prawidłowo, smak i aromat kiszonkowy jak najbardziej OK, mówię
> wyraźnie o zaniku paprykowego smaku i aromatu, co ewidentnie pozbawia ten
> przetwór atrakcyjności, której oczekiwałam. Dlatego nie polecam.
j.w.
|