Data: 2004-06-01 15:48:48
Temat: Re: Jak wekować?
Od: Maciek <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 1 Jun 2004 16:16:31 +0200, Pontiac napisał(a):
> Witam wszystkich grupowiczów. Jestem tu nowy.
> Mam problem , wyjeżdżam na wakacje i zamierzam się żywić we własnym
> zakresie.
> Chcę zabrać ze sobą wekowane mięso (potrawy) w słoikach ale problem w tym
> jak się to robi aby się niezepsuło w okresie 2 tygodni.
> A może znacie jakąś stronę na której są gotowe przepisy.
> Za każdą informację dziękuję.
> zp
> pontiac
Lepiej najpierw sprawdz, czy na trasie nie bedziesz miec kraju, do ktorego
nie wolno wwozic takich rzeczy. Ja mialem problemy wjezdzajac kilka lat
temu do Austrii - wiozlem jako specjal dla znajomych peklowana wieprzowine
w sloikach.
--
Pozdrawiam,
Maciek
"Use the Google, Luke"
|