Data: 2004-06-01 19:03:04
Temat: Re: Jak wekować?
Od: "Pontiac" <w...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Myślę że w dzisiejszej rzeczywistości UE nie będzie problemu ale jak to
zrobić.
pontiac
Użytkownik "Maciek" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:xmqk1dcwz985.bfebryv5e9ws$.dlg@40tude.net...
> Dnia Tue, 1 Jun 2004 16:16:31 +0200, Pontiac napisał(a):
>
> > Witam wszystkich grupowiczów. Jestem tu nowy.
> > Mam problem , wyjeżdżam na wakacje i zamierzam się żywić we własnym
> > zakresie.
> > Chcę zabrać ze sobą wekowane mięso (potrawy) w słoikach ale problem w
tym
> > jak się to robi aby się niezepsuło w okresie 2 tygodni.
> > A może znacie jakąś stronę na której są gotowe przepisy.
> > Za każdą informację dziękuję.
> > zp
> > pontiac
>
>
> Lepiej najpierw sprawdz, czy na trasie nie bedziesz miec kraju, do ktorego
> nie wolno wwozic takich rzeczy. Ja mialem problemy wjezdzajac kilka lat
> temu do Austrii - wiozlem jako specjal dla znajomych peklowana wieprzowine
> w sloikach.
>
> --
> Pozdrawiam,
> Maciek
> "Use the Google, Luke"
|