Data: 2013-05-09 16:59:06
Temat: Re: Kanciasta szynka.
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Robson wrote:
>> Właśnie dlatego: w kilogramie Twojej szynki jest 0,8 mięsa. w kilogramie
>> szynki ze sklepu... Skoro z kilograma mięsa robi się 2 kg szynki, to sam
>> widzisz
>>
>
> Źle pojmujesz przemysłowy wyrób.
> W mojej szynce na kilogram gotowego wyrobu przypada jakieś 1,2kg
> surowego mięsa.
To tłumaczyłam w poście do Ikselki.
Co innego myślałam, co innego napisałam.
Tak jak z "najmniejszą linia oporu" ( zamiast linii najmniejszego oporu).
> W szynce "sklepowej", zwłaszcza tej "wysokowydajnej" w kilogramie wyrobu
> masz 0,5-0,7 kg surowej szynki,
A tego mi naprawsę nie trzeba uświadamiać.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|