Data: 2013-06-07 07:28:01
Temat: Re: Kiełbasa własnego wyrobu
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 06.06.2013 16:58, Ikselka pisze:
> Dnia Wed, 05 Jun 2013 17:51:16 +0200, Anai napisał(a):
>
>> W dniu 05.06.2013 17:15, Ikselka pisze:
>>> Dnia Wed, 05 Jun 2013 13:24:10 +0200, Anai napisał(a):
>>>
>>>> średnio 4 h i średnio 90 stopni
>>>
>>> Hmmm, pieczesz.
>>>
>> No tysz...
>> Nie napisałam, że to co ja robię jest wzorcem wędzenia, ino, że ja tak
>> robię bo mi tak smakuje :D
>
> Bez wstępnego podsuszania? Od razu lecisz 90-tką?
>
Iksi czytaj dokładnie - nie od razu...
> Generalnie rzecz biorąc ja w trakcie wędzenia staram się nie przekraczać
> setki...
i
> No i nie wkładam kiełbasy do wędzarni rozgrzanej do czerwoności, do
> całkiem zimnej też nie :D
--
Pozdrówki
Anai
***** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk *****
http://kuchniaanai.blogspot.com/
"...dla mnie dobroczyńcy zwierząt są jak jacyś chrześcijanie. Wszyscy
tak radośni i pełni dobrych intencji, aż po pewnym czasie człowieka
korci, żeby pójść w świat i odrobinę sobie pogwałcić i poplądrować. Albo
kopnąć kota..." J.M. Coetzee Hańba
|