Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kiełbasa własnego wyrobu Re: Kiełbasa własnego wyrobu

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kiełbasa własnego wyrobu

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.49.39.196 with SMTP id r4mr964947qek.8.1370989148987; Tue, 11 Jun
2013 15:19:08 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.49.39.196 with SMTP id r4mr964947qek.8.1370989148987; Tue, 11 Jun
2013 15:19:08 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!wsisiz.edu.pl!plix.pl!newsfeed2.plix.pl!217.153.128.51.MISMATCH!nf1.ip
artners.pl!ipartners.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!ch1no4104309qab.
0!news-out.google.com!y6ni1724qax.0!nntp.google.com!ch1no4104305qab.0!postnews.
google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Tue, 11 Jun 2013 15:19:08 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <komjld$mpg$1@mx1.internetia.pl>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=5.173.196.212;
posting-account=8M0CvAkAAAB7M_iEIKzZJBrD5I452jG9
NNTP-Posting-Host: 5.173.196.212
References: <komjld$mpg$1@mx1.internetia.pl>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <f...@g...com>
Subject: Re: Kiełbasa własnego wyrobu
From: k...@g...com
Injection-Date: Tue, 11 Jun 2013 22:19:09 +0000
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Lines: 33
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:351596
Ukryj nagłówki

W dniu środa, 5 czerwca 2013 07:41:52 UTC+2 użytkownik Robson napisał:
> Będę w sobotę robił pierwszy raz własną kiełbasę.
>
> Mam kilka pytań do bywalców forum.
>
> Anai - przeczytałem przepis na blogu, na pewno temperatura w czasie
>
> wędzenia ma być 90 st. przez 4 godziny?
>
>
>
> Ikselka - "Ja pekluję masę mięsną - 12 godzin, a potem 6 godzin osadzania."
>
> Możesz podać cały przepis?
>
>
>
> R

Kup elektryczną wędzarnię a jeszcze lepiej płynne koncentraty dymów różnych i dopiero
jak się nauczysz jak używać to bierz się za robienie kiełbas. Z tradycyjnej komory
gazowej zwanej szumnie wędzarnią wychodzą smaczne i pachnące wyroby. Ale ze względu
na bardzo dużą zawartość toksycznych związków chemicznych są nie jadalne. Tradycyjna
wędzarnia w czasie kilku godzin potrzebuje do kilkunastu kilogramów drewna.
Elektryczna w podobnym czasie do pół kilograma drewna. Do elektrycznej kupuje się
rozdrobnione drewno z wyselekcjonowanych i zawsze w I gatunku drzew różnych. W
tradycyjnej przydomowej pali się drewnem niewiadomego pochodzenia pomimo że drzewa
rosły niedaleko. Mistrzostwo Świata to opanowanie technologi wędzenia za pomocą dymu
w płynie.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
12.06 Ikselka
12.06 k...@g...com
12.06 Anai
12.06 Ikselka
12.06 k...@g...com
13.06 Robson
13.06 k...@g...com
13.06 Miroslaw Kwasniak
13.06 Stefan
13.06 Robson
13.06 k...@g...com
13.06 k...@g...com
13.06 Stefan
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?