Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Krążki kalmarów w cieście - jak? Re: Krążki kalmarów w cieście - jak?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Krążki kalmarów w cieście - jak?



« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.31.199.65 with SMTP id x62mr23638vkf.9.1504123677940; Wed, 30 Aug
2017 13:07:57 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.31.199.65 with SMTP id x62mr23638vkf.9.1504123677940; Wed, 30 Aug
2017 13:07:57 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net
!2.us.feeder.erje.net!feeder.usenetexpress.com!feeder-in1.iad1.usenetexpress.co
m!border1.nntp.dca1.giganews.com!nntp.giganews.com!u11no1810209qtu.1!news-out.g
oogle.com!a26ni18qta.0!nntp.google.com!v20no196656qtg.0!postnews.google.com!gle
groupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Wed, 30 Aug 2017 13:07:57 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <2...@g...com>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=79.191.110.180;
posting-account=zM1RagoAAABTI00siSfGoyMwfAGqCgDP
NNTP-Posting-Host: 79.191.110.180
References: <e...@g...com>
<2...@g...com>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <0...@g...com>
Subject: Re: Krążki kalmarów w cieście - jak?
From: i...@g...pl
Injection-Date: Wed, 30 Aug 2017 20:07:57 +0000
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Lines: 15
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:377756
Ukryj nagłówki

W dniu środa, 30 sierpnia 2017 10:35:38 UTC+2 użytkownik k...@g...com napisał:
> W dniu wtorek, 29 sierpnia 2017 18:35:41 UTC+2 użytkownik i...@g...pl napisał:
> > No wiem, jak, generalnie sprawa niby prosta. Chodzi mi jednak o takie jak w
Nordfiszu, albo lepsze. Ktoś ma jakiś sprawdzony chłyt, aby były mięciutkie,
chrupiące i pyszne?
>
> Smażyć 2 razy krócej niż się wydaje, że będzie dobrze. Cudów nie ma,
> po prostu ze względu na zawartość kolagenu przygotowuje się albo
> bardzo krótko, albo bardzo długo:)

Aha! Dzięki :-)

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
19.09 XL
Pizza wegetariańska.
Oszustwa hipermarketów.
Młody piernik
Masło - ile cię cenić trzeba?
Mięso puchnie
sliwki - biały osad
Przepraszam Ewę FEniks!
Gotowanie - wiedza czy sztuka ?
Olej palmowy zabija... także głodem!
Krążki kalmarów w cieście - jak?
Monsieur Cuisine - opinie
Dobija mnie reklama
Świnka Grażynka
nie jedzcie mięsa
żywność a charakter
Wreszcie przestanie padać
Pizza wegetariańska.
Trawnik - czarne plamy
piec gazowy wolf sie nie wlacza
Oszustwa hipermarketów.
Takie będą Rzeczypospolite...
Koniec klakierstwa w PE.
Młody piernik
Wiatr nie (p)odpowie.
Rokitnik, kopany. sadzic czy zimowac?
Korzystając z dyskusji o faszyzmie...
dentysta
Masło - ile cię cenić trzeba?
Młodzież olewa!
Mięso puchnie


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X