Data: 2011-02-09 11:36:00
Temat: Re: Krem maślany z jajkami
Od: slawek7 <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dziękuję Wam wszystkkim za porady.
Ten krem z jajkami surowymi dodawanymi do masła robi cukiernai, ktora
potem to sprzedaje więc bali by sie chyba o zatrucie jakby cos było
nie tak.
Ten krem na parze ubijany podany przez na początku, to czy masło mozna
dodać do ubitych i wystudzonych jaj czy najpierw trzeba osobno utrzeć
maslo do białości?
Kiedys próbowąłem to zrobić to z tego co pamiętam jest dośc
pracochłonny i konsystencji za bardzo nie pamietam.
Natmiast ten o który pytałem jest taki że wręcz rozpływa się w ustach
i nie jest tłusty jak z samego masła. Ciekawe czy ten Twój jest taki
sam. Krem na bazie budyniu jest ciężki i to nie jest to samo.
Jak go zdobyć?
|