Data: 2011-02-09 18:06:41
Temat: Re: Krem maślany z jajkami
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 9 Feb 2011 09:41:52 -0800 (PST), slawek7 napisał(a):
> Ten wątek na kuchnia.tv zna, bo to mój :-)
> A to ciekawe z tym zapisem ze nie wolno surowych bo jestem na 99%
> pewny ze jednak dodaja do masła surowe jajka bo raz sie zdarzyło
> spotkac zle roztarte w kremie oraz znajoma ekspedientka podpatrzyła
> (przepisu nie chciała za nic na swiecie dac).
Żółtko w proszku oraz jajko w proszku to powszechnie stosowane w
cukiernictwie/piekarnictwie produkty:
http://www.google.pl/search?q=%22%C5%BC%C3%B3%C5%82t
ko+w+proszku%22&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozil
la:pl:official&client=firefox-a
|