« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news2.icm.edu.pl!lub lin.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "waldek" <x...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Krolik - i co dalej? Date: Sun, 14 Dec 2003 11:31:16 +0100 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 9 Message-ID: <brhe5k$ebr$1@inews.gazeta.pl> References: <brg620$7j1$1@atlantis.news.tpi.pl> <141220030113158594%wlalos@onet.pl> <brh9ca$lb0$1@atlantis.news.tpi.pl> <141220031124127997%wlalos@onet.pl> NNTP-Posting-Host: alpha.ckp.pl X-Trace: inews.gazeta.pl 1071397876 14715 212.160.198.2 (14 Dec 2003 10:31:16 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 14 Dec 2003 10:31:16 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2727.1300 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000 X-User: xswedc X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:183123 Ukryj nagłówki > ...Rozpalasz na patelni masło, aż zacznie dymić i smażysz |
Zobacz także