Data: 2016-12-18 21:28:31
Temat: Re: Majonez
Od: samya <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 18.12.2016 o 19:26, Animka pisze:
> W dniu 2016-12-18 o 17:58, stefan pisze:
>> W dniu 2016-12-18 o 17:27, Animka pisze:
>>
>>> Muszę na google poszukać coś na temat własnoręcznie klarowanego masełka,
>>> bo nic o tym nie wiem:-(
>>> W ogóle chyba nigdy nie jadłam klarowanego masła.
>>>
>> służę pomocą i polecam. Naprawdę dobre!
>> http://artkulinaria.pl/magia-gotowania/kulinarne-abc
/klarowanie-masla-przepis-krok-po-kroku
>>
>>
> Dzięki, przeczytałam. Wolę jednak nieklarowane :-)
>
>
Klarowane jest niezastapione do smazenia, dodawania do zup i generalnie
do potraw na goraco.
Zwykle maslo bym uzywala tylko na zimno. Do kanapek.
@
|