Data: 2016-12-19 00:23:53
Temat: Re: Majonez
Od: Animka <a...@t...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2016-12-18 o 21:28, samya pisze:
> W dniu 18.12.2016 o 19:26, Animka pisze:
>> W dniu 2016-12-18 o 17:58, stefan pisze:
>>> W dniu 2016-12-18 o 17:27, Animka pisze:
>>>
>>>> Muszę na google poszukać coś na temat własnoręcznie klarowanego
>>>> masełka,
>>>> bo nic o tym nie wiem:-(
>>>> W ogóle chyba nigdy nie jadłam klarowanego masła.
>>>>
>>> służę pomocą i polecam. Naprawdę dobre!
>>> http://artkulinaria.pl/magia-gotowania/kulinarne-abc
/klarowanie-masla-przepis-krok-po-kroku
>>>
>>>
>>>
>> Dzięki, przeczytałam. Wolę jednak nieklarowane :-)
>>
>>
> Klarowane jest niezastapione do smazenia, dodawania do zup i
> generalnie do potraw na goraco.
> Zwykle maslo bym uzywala tylko na zimno. Do kanapek.
>
Ja dodaję do prawie wszystkiego. Smażę na nim naleśniki, jajecznicę itp.
Pycha.
--
animka
|