Data: 2016-12-19 19:21:06
Temat: Re: Majonez
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Trefniś <t...@m...com> wrote:
> W dniu .12.2016 o 23:16 Ikselka <i...@g...pl> pisze:
>
>> Trefni[ <t...@m...com> wrote:
>
> (...)
>>> A czy mo|esz zdradzi, jaki smak/posmak ma masBo klarowane fabrycznie?
>>>
>>
>> Niemal zero. Raczej nie wyczuwam jakiego[ specyficznego. U|ywam masBa
>> Mlekovity:
>> https://www.google.pl/search?q=mlekovita+klarowane&r
lzDGOYI_enPL698PL699&hl=pl&prmd=inv&source=lnms&tbm
=isch&sa=X&ved
hUKEwiIqPOq4v7QAhXNNFAKHd7qBwsQ_AUIBygB&biw20&bihI2
>>
>
> Tak wBa[nie sdziBem, |e powinno by praktycznie bezsmakowe.
> Ale kupowa tylko po to, |eby si przekona...
>
> A ju| sdziBem, |e popeBniam kardynalny bBd nie spalajc tych
> zanieczyszczeD z masBa :)
> Tyle, |e takie klarowanie to raczej spalanie masBa zawczasu, zanim trafi
> na patelni.
>
> Trzeba bardzo uwa|a na przepisy, jest caBa masa [miecia, dokBadnie jak z
> "kieBbas sBoikow" Olgi Smile.
>
Otóż to, otóż to.
--
XL
|