Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Masło - ile cię cenić trzeba? Re: Masło - ile cię cenić trzeba?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Masło - ile cię cenić trzeba?

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.31.201.3 with SMTP id z3mr660403vkf.0.1506927979168; Mon, 02 Oct
2017 00:06:19 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.31.201.3 with SMTP id z3mr660403vkf.0.1506927979168; Mon, 02 Oct
2017 00:06:19 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!weretis.net!feeder6.news.weretis.net!feeder.usenetexpress.com!feeder-in1.
iad1.usenetexpress.com!border1.nntp.dca1.giganews.com!nntp.giganews.com!d13no22
1234qta.0!news-out.google.com!k53ni206qtc.1!nntp.google.com!d13no221232qta.0!po
stnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Mon, 2 Oct 2017 00:06:18 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=109.173.151.105;
posting-account=s_CPpwoAAAAIRlI-dL6rlm25IO6P_dpX
NNTP-Posting-Host: 109.173.151.105
References: <59c15bfc$0$5143$65785112@news.neostrada.pl>
<oq0vh4$14v$1@news.icm.edu.pl>
<59c4dd45$0$15188$65785112@news.neostrada.pl>
<oq2r6k$uhj$2@news.icm.edu.pl>
<59c78024$0$639$65785112@news.neostrada.pl>
<oq8fda$cjt$1@news.icm.edu.pl>
<59c8fe5b$0$15191$65785112@news.neostrada.pl>
<oqb9hk$1p8$1@news.icm.edu.pl>
<59ca2a97$0$643$65785112@news.neostrada.pl>
<oqe2i5$l9e$1@news.icm.edu.pl>
<59cb710c$0$15200$65785112@news.neostrada.pl>
<oqhf04$pum$1@news.icm.edu.pl>
<59ccf508$0$655$65785112@news.neostrada.pl>
<oqj7g4$41r$1@news.icm.edu.pl>
<59ce1bfc$0$15208$65785112@news.neostrada.pl>
<oqo38g$lh9$1@news.icm.edu.pl>
<59d0aba6$0$5161$65785112@news.neostrada.pl>
<oqqtli$dja$1@news.icm.edu.pl>
<o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
<oqs4mg$1eg$1@news.icm.edu.pl>
<o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <1...@g...com>
Subject: Re: Masło - ile cię cenić trzeba?
From: t...@g...com
Injection-Date: Mon, 02 Oct 2017 07:06:19 +0000
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Lines: 16
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:378490
Ukryj nagłówki

Odnośnie tamtego zeodowanego odpowiem Tobie że umiarkowanie mi wstyd. Tak na 27-30%.
Tobie powinno być wstyd. Najpierw jedziesz po grupie i przekierowujesz na inne a
potem sobie zaprzeczasz i informujesz mnie o jej dobrodziejstwach ...

> Pomijając jakość samej kapusty, problemem może być rozpoczęcie ogrzewania
> przez kaloryfery.
> Byłem poza domem, nie mogłem odpowiednio zareagować.
> Bo przypominam, po okresie wczesnej, burzliwej fermentacji, należy
> zapewnić kapuście dość umiarkowaną temperaturę (nie więcej niż powiedzmy
> 22 stopnie C).

W którym momencie decydujesz się na zakończenie kiszenia ? Co o tym decyduje ?

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
02.10 XL
02.10 Trefniś
02.10 Wiesiaczek
02.10 XL
02.10 Animka
02.10 Trefniś
02.10 t...@g...com
02.10 Trefniś
02.10 Animka
03.10 Trybun
03.10 Trybun
03.10 Trybun
03.10 XL
03.10 XL
03.10 XL
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?