Data: 2016-03-05 20:02:25
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 05 Mar 2016 18:47:35 +0100, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2016-03-05 16:37, obywatel Jarosław Sokołowski uprzejmie donosi:
>> Qrczak pisze:
>>
>>>> Teraz aż tak tłustych wędlin się nie widuje, pod tym względem
>>>> nastąpiła duża poprawa.
>>>
>>> Tak. Cały tłuszcz z otoczki został wprasowany w "szyneczkę".
>>
>> Wciąż jednak dostępne są takie, których nikt nie prasowł, wszystko
>> widać z osobna, można wręcz świńską anatomię studiować. Qrę w wersji
>> noi-iron też da się qpić.
>
> No i co za problem odkroić to, co nie smakuje. Tłuszcz jest nośnikiem
> smaku, odtłuszczanie na siłę czyni jedzenie "jałowym", więc trzeba
> mocniej doprawiać i wzbogacać (wiadomo czym).
> Z qry też wolę bardziej wszystko inne niż piersi.
>
Bo nie umiesz przyrządzić.
|