Data: 2016-03-05 20:56:05
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
news:56db32f9$0$699$65785112@news.neostrada.pl...
>>> No i co za problem odkroić to, co nie smakuje. Tłuszcz jest nośnikiem
>>> smaku, odtłuszczanie na siłę czyni jedzenie "jałowym", więc trzeba
>>> mocniej doprawiać i wzbogacać (wiadomo czym).
>>> Z qry też wolę bardziej wszystko inne niż piersi.
>>>
>>
>> Bo nie umiesz przyrządzić.
>
> A-ha.
> Nawet nie wiedziałam, że trzeba inaczej nacierać tors, a inaczej kuper.
> Przed np. pieczeniem.
Nie wiedziałaś że przed pieprzeniem trzeba nacierać kuper???
Rozczarowałaś mnie ;-)
|