Data: 2016-03-05 21:12:55
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2016-03-05 20:56, obywatel Jarosław Sokołowski uprzejmie donosi:
> Qrczak pisze:
>
>>>> No i co za problem odkroić to, co nie smakuje. Tłuszcz jest nośnikiem
>>>> smaku, odtłuszczanie na siłę czyni jedzenie "jałowym", więc trzeba
>>>> mocniej doprawiać i wzbogacać (wiadomo czym).
>>>> Z qry też wolę bardziej wszystko inne niż piersi.
>>>
>>> Bo nie umiesz przyrządzić.
>>
>> A-ha.
>> Nawet nie wiedziałam, że trzeba inaczej nacierać tors, a inaczej kuper.
>> Przed np. pieczeniem.
>
> Najpierw pieczenie, potem nacieranie. Gdy się z opalaniem przesadzi.
A nacieranie po to nie piecze?
Q
--
Niektórzy zarzucają mi bycie szowinistą, a ja zawsze w takiej sytuacji
powtarzam, że to nieprawda, bo szowiniści to tacy goście, którzy
uważają, że kobieta powinna siedzieć w kuchni.
Ja natomiast uważam, że w kuchni też może coś popsuć.
|