Data: 2016-03-05 20:56:53
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
news:56db325d$0$699$65785112@news.neostrada.pl...
> Dnia 2016-03-05 20:06, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>> "Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
>> news:56db1bb6$0$657$65785112@news.neostrada.pl...
>>> Dnia 2016-03-05 16:37, obywatel Jarosław Sokołowski uprzejmie donosi:
>>>> Qrczak pisze:
>>>>
>>>>>> Teraz aż tak tłustych wędlin się nie widuje, pod tym względem
>>>>>> nastąpiła duża poprawa.
>>>>>
>>>>> Tak. Cały tłuszcz z otoczki został wprasowany w "szyneczkę".
>>>>
>>>> Wciąż jednak dostępne są takie, których nikt nie prasowł, wszystko
>>>> widać z osobna, można wręcz świńską anatomię studiować. Qrę w wersji
>>>> noi-iron też da się qpić.
>>>
>>> No i co za problem odkroić to, co nie smakuje. Tłuszcz jest nośnikiem
>>> smaku, odtłuszczanie na siłę czyni jedzenie "jałowym", więc trzeba
>>> mocniej doprawiać i wzbogacać (wiadomo czym).
>>> Z qry też wolę bardziej wszystko inne niż piersi.
>>
>> Widzę, Qra, że nie kłocilibyśmy się w kuchni ;-)
>
> I tak codziennie gotuję w sześciu garach.
imponujące... opiekujesz się przedszkolem, kościelną kuchnią czy szpitalem?
|