Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Pomysł na dorsza... Re: Pomysł na dorsza...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pomysł na dorsza...

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neost
rada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Subject: Re: Pomysł na dorsza...
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <ncfhd2$eo$1@dont-email.me> <56fcea82$0$656$65785112@news.neostrada.pl>
<ndj23k$o91$1@dont-email.me> <56fe6a80$0$653$65785112@news.neostrada.pl>
<ndltbs$4km$1@dont-email.me> <56ff6deb$0$682$65785112@news.neostrada.pl>
<ndokbl$6uk$1@dont-email.me> <56ffe1a3$0$655$65785112@news.neostrada.pl>
<ndovsn$i31$1@dont-email.me>
From: FEniks <x...@p...fm>
Date: Sat, 2 Apr 2016 23:41:13 +0200
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101
Thunderbird/38.6.0
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <ndovsn$i31$1@dont-email.me>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 28
Message-ID: <57003c77$0$22832$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 217.99.153.210
X-Trace: 1459633271 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 22832 217.99.153.210:57706
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:371158
Ukryj nagłówki

W dniu 02.04.2016 o 19:38, Pszemol pisze:
> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
> news:56ffe1a3$0$655$65785112@news.neostrada.pl...
>> W dniu 02.04.2016 o 16:21, Pszemol pisze:
>>> "Trybun" <C...@j...ru> wrote in message
>>> news:56ff6deb$0$682$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>> No dobra, to się zrobi jakąś cienką, delikatną panierkę i do
>>>>> piekarnika
>>>>> wrzuci :-)
>>>>
>>>> Myślę że na eksperymenty z dorszem pozwolić sobie można gdy się ma
>>>> do dyspozycji większa ilość ryb. W innym wypadku najlepiej - panierka
>>>> i patelnia.
>>>
>>> Obsypałem filety mąką semoliną i solą i wrzuciłem do piekarnika
>>> na 10 minut. Potem odwróciłem filety na drugą stronę i drugie
>>> 10 minut.
>>> Wyszły bardzo dobre, ale jednocześnie bardzo "minimalistyczne"
>>> w smaku... Jeśli wiesz co mam na myśli :-)
>>
>> Hm, no ale dlaczego nie na patelni?
>> Byłyby na pewno znacznie lepsze usmażone na rozgrzanym tłuszczu.
>
> Nie wiem czemu :-) Może dlatego aby było bardziej ascetycznie? ;-)

No widzisz, a tu taka wtopa, akurat postu nie było. ;)

Ewa

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
02.04 FEniks
02.04 Ikselka
03.04 Ikselka
03.04 Ikselka
03.04 Pszemol
03.04 Stokrotka
03.04 Ikselka
03.04 Pszemol
03.04 FEniks
03.04 Ikselka
03.04 Pszemol
03.04 Ikselka
03.04 Ikselka
03.04 Pszemol
03.04 Pszemol
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Próbna wiadomość
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6