Data: 2015-02-12 16:07:36
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-12 o 11:54, Jarosław Sokołowski pisze:
> Anai pisze:
>
>>>> Nie żebym się czepiała, ale bułka na zdjęciu na puszystą ni
>>>> cholery nie wygląda. Wygląda na pustą, ale to nie to samo ;)
>>> No ale tak właśnie wyglądać powinna bagietka - skórka chrupiąca,
>>> a miąższ z wielkimi dziurami.
>>>
>> Ewa - być może... ;)
>> Ja nie mówię, że nie wygląda na bagietkę - mówię, że nie wygląda
>> na puszystą :D
> A o tym chlebie, czy można powiedzieć, że puszysty?
>
> http://www.sklep-militarny.com.pl/chleb-pelnoziarnis
ty-w-puszce-500g-p-883.html
Podobnie jak o tym piwie:
http://www.tapeciarnia.pl/68430_kufel_puszka_piwa_aw
.html
Ewa
|