Data: 2015-02-12 16:05:08
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2015-02-12 11:54, obywatel Jarosław Sokołowski uprzejmie donosi:
> Anai pisze:
>
>>>> Nie żebym się czepiała, ale bułka na zdjęciu na puszystą ni
>>>> cholery nie wygląda. Wygląda na pustą, ale to nie to samo ;)
>>>
>>> No ale tak właśnie wyglądać powinna bagietka - skórka chrupiąca,
>>> a miąższ z wielkimi dziurami.
>>>
>> Ewa - być może... ;)
>> Ja nie mówię, że nie wygląda na bagietkę - mówię, że nie wygląda
>> na puszystą :D
>
> A o tym chlebie, czy można powiedzieć, że puszysty?
>
> http://www.sklep-militarny.com.pl/chleb-pelnoziarnis
ty-w-puszce-500g-p-883.html
Nie mogłam wejść ze względu na niepełną letniość
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
|