Data: 2015-02-23 16:46:55
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
news:54eb3141$0$2190$65785112@news.neostrada.pl...
>>> Ta "twarda" jest po prostu dojrzałą i wysuszoną kukurydzą, być może
>>> nawet
>>> odmianą paszową. Wystarczy mieć odmianę tzw cukrową, młodą kolbę,
>>
>> nie XLko. Ta twarda to jest naturalna kukurydza. Ta o którj mówisz
>> to jest genetycznie modyfikowana przez człowieka przez wieki.
>
> Dobór naturalny to nie jest to samo, co modyfikowanie genetyczne
> przeprowadzane w laboratoriach.
Mylisz celowe uprawy i krzyżówki z doborem naturalnym.
Ogrodnicy i rolnicy nieczego nie zostawiają pod losowość natury.
Ani w przypadku hodowli tulipanów ani kukurydzy.
Uważaj aby nie ulegać typowym schematom gdzie nieznane straszy.
Poczytaj trochę o tym na czym polega genetyczna manipulacja a być
może nieznane przestanie być nieznane i stanie się mniej straszne.
|