Data: 2015-02-23 16:22:38
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: masti <g...@t...hell>
Pokaż wszystkie nagłówki
Trybun wrote:
> W dniu 2015-02-23 o 11:37, masti pisze:
>> XL wrote:
>>
>>
>>>> znaczy zajadasz tę, którą trzeba młotkiem rozbijać?
>>>
>>> Ta "twarda" jest po prostu dojrzałą i wysuszoną kukurydzą, być może nawet
>>> odmianą paszową. Wystarczy mieć odmianę tzw cukrową, młodą kolbę,
>> nie XLko. Ta twarda to jest naturalna kukurydza. Ta o którj mówisz to
>> jest genetycznie modyfikowana przez człowieka przez wieki.
>>
>
> Już daj spokój z tym kompromitowaniem się. Na jaki temat byś się nie
> odezwał to wykazujesz się kompletną nieznajomością realiów.
powiedział facet, który gloryfikuje gówno PRLu
--
mst <at> gazeta <.> pl
"-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości?
-Wiem co mówię. To grunt zabija!" T.Pratchett
|