« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!.POSTED!not-for-mail From: bbjk <a...@b...cc> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki? Date: Thu, 26 Feb 2015 07:22:11 +0100 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 19 Message-ID: <mcme2k$flk$1@node2.news.atman.pl> References: <mbfk14$8s3$1@dont-email.me> <mcm7h2$th3$1@dont-email.me> NNTP-Posting-Host: 83.218.107.182 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node2.news.atman.pl 1424931732 16052 83.218.107.182 (26 Feb 2015 06:22:12 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 26 Feb 2015 06:22:12 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Thunderbird/31.5.0 In-Reply-To: <mcm7h2$th3$1@dont-email.me> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:362584 Ukryj nagłówki W dniu 2015-02-26 o 05:31, Pszemol pisze: |
Zobacz także